Kampdagene 2024

kd-24-vandring-e1728329529559-920x518

Les mer

Del artikkelen

VK
Telegram
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Email
Print
En fullpakket helg i villmarken ble arrangert for Motstandsbevegelsens aktivister.

Den Nordiske Motstandsbevegelsens interne arrangement Kampdagene, som er helt eksklusivt for organisasjonens utvalgte aktivister, ble i helgen arrangert.

Temaet for helgen var overlevelse og dette gjennomsyret virkelig hele helgen som ble holdt utelukkende utendørs. All mat ble tilberedt over åpen ild og natten ble tilbrakt i telt.

I tillegg til vandring, konkurranser og fysisk trening, ble viktig informasjon og eksklusiv forhåndsinformasjon formidlet av organisasjonens ledere, samt at flere opplæringer og foredrag ble gjennomført av ulike aktivister.

Ved en anledning måtte aktivistene orientere seg i grupper og utsettes for ulike utfordringer langs veien, som for eksempel en øvelse der man måtte ta hånd om kamerater som simulerte at de var hardt skadet, samt at gruppen måtte bevege seg for å unngå å bli sett av droner i terrenget.

Ett av de mer verdsatte innslagene var da aktivistene fikk lære hvordan man avliver et får på best mulig måte for at dyret ikke skal lide og kjøttet eller pelsen ikke på noen måte skal bli ødelagt, samt hvordan man stykker opp kjøttet. Selvfølgelig ble kjøttet deretter tilberedt og servert, og nesten hvert eneste gram som var spiselig ble tatt vare på, inkludert det meste av innvollene og blod.

Ettersom det ikke er hver dag aktivister fra hele Norden samles, ble det selvsagt også avholdt mange møter med ulike konstellasjoner av aktivister angående planer for fremtiden. Det ble også gjennomført en spørretime med organisasjonens ledelse.

Det ble også sosialisert i mange timer rundt leirbålet, med tilhørende historier om ting som aktivistene hadde opplevd i løpet av sine begivenhetsrike liv.

Del artikkelen

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Motstandsmedia

Nedlastinger